Rootsriders: zaterdag 7 december bij Tout le Monde in Pijnacker.
Rootsriders: zaterdag 7 december bij Tout le Monde in Pijnacker.

Rootsriders bij Tout le Monde

Actueel 680 keer gelezen

Pijnacker - Rootsriders is de bekendste Bob Marley tributeband van Europa. Ze gaan in 2020 een tour door Europa maken ter herdenking van de 75e geboortedag van de King of Reggae. Maar eerst komen ze op 7 december voor een exclusieve show naar Tout le Monde in Pijnacker.

In 2006 werd de band opgericht ter herinnering aan de 25ste sterfdag van Bob Marley en sindsdien toert Rootsriders door binnen- en buitenland. Het succes is legio: uitverkochte shows in de Melkweg in Amsterdam, vele festivals van New York tot Istanbul en zelfs een exclusief optreden tijdens de finale van het WK voetbal in Johannesburg. De lijst telt inmiddels meer dan duizend optredens.

Overal waar de Rootsriders hun eerbetoon aan de koning van de reggae ten gehore brengen, heerst een positieve energieke reggaesfeer. Het is heel bijzonder dat deze tributeband door een gunstige samenloop van omstandigheden nu gewoon bij Tout le Monde in Pijnacker optreedt. En dat voor slechts tien euro entree per persoon. Iedereen is welkom voor dit live-reggaefeest op zaterdag 7 december. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tout le Monde aan de Noordweg 19 in Pijnacker. Mail of bel: info@toutlemonde.nl; telefoon 015-3699239.

Uit de krant