Ga mee op reis met 't Speeltoneel
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Ga mee op reis met 't Speeltoneel

  •   288 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Op 1, 2 en 3 november spelen de oudste tieners van 't Speeltoneel de gloednieuwe voorstelling 'A Roman Holiday', met als hoofdthema: vakantie. Het is een toneelstuk bomvol verschillende genres, emoties en gebeurtenissen die zich razendsnel afwisselen. De voorstelling wordt gespeeld in het Parochiehuis te Pijnacker. Kaarten zijn te reserveren via www.speeltoneel.nl.

Vakantie, de tijd die pure ontspanning zou moeten brengen, neemt vaak ook een hoop ellende met zich mee. Van stress over de reis tot met je doorweekte wc-rol aankomen bij de campingtoiletten, het hoort er allemaal bij. En dat geldt alleen nog maar voor de vakantiegangers, laat staan wat het personeel te verduren heeft. 't Speeltoneel neemt je mee op reis, een reis door alles aspecten van de vakantie en laat zien wat er nog meer schuilgaat achter "die langzame douaneambtenaar" en die "vervelende ober die geen woord Engels spreekt".

Als je eenmaal door de controle heen bent en de irritante mensen op de vlucht naast je hebt kunnen doorstaan, kom je aan in Rome. Daar kun je kijken naar een groep toeristen, die komisch rondgeleid wordt langs alle mooie plekken, als deze te vinden zijn dan. 's Avonds is er een goed Italiaans restaurant waar je kunt genieten van een kluchtig diner. Sjaak en Jannie zijn er ook, ook al hadden zij liever gewoon in Benidorm gezeten. Andere stellen gaan soap-achtig proberen hun relatie te redden in een resort, of moeten we camping zeggen? In de stad bevinden zich ook scholieren op examenreis, de klas heeft veel plannen voor de week, het zou tragisch zijn als ze deze plannen nooit uit zouden kunnen voeren. Gelukkig is er ook nog de room cleaning, die al de gemaakte rotzooi weer netjes opruimt.

Vakantie zou ontspannend en gezellig moeten zijn, echter gebeuren er vaak zoveel onverwachte dingen dat het maar de vraag is of het ook wel écht zo gezellig zal worden als verwacht. Met deze insteek zijn de regisseurs van 'A Roman Holiday', Bas van der Pluijm en Peter van Oostende samen met de spelers aan de slag gegaan. Door middel van improvisatie zijn er allerlei vakantie gerelateerde scenes ontstaan die vervolgens zijn samengevoegd tot een avondvullende voorstelling.

Bent u op zoek naar een gezellig avondje uit? Wij bieden een lach en een traan, herkenbaarheid en bizarre verhalen. Kom vooral naar 'A Roman Holiday' en je maakt gegarandeerd de reis van je leven!

De première is op vrijdag 1 november om 20.00. De andere voorstellingen zijn op zaterdag 2 november om 20.00 en op zondag 3 november om 15.00. Reguliere kaarten (incl. een drankje) kosten € 12,- en voor jeugd t/m 21 jaar/CJP/65+ € 10,50. Bestel uw kaarten nu op www.speeltoneel.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>