Yogadocent en vitaliteitscoach 'Vrij in je Lichaam'

Algemeen 1.914 keer gelezen

Hoe zou het zijn om je doelen te bereiken en te voelen dat je op de juiste weg zit? En op de weg van je doel optimaal te genieten en het allemaal vanzelf te laten gebeuren? Debby Hooijmans van Vrij in je Lichaam is vastbesloten mensen daarbij te ondersteunen.

"Yoga is een way of life dat zich continu herhaalt", vertelt Debby. "Dus niet tijdelijk, als de zomer voor de deur staat bijvoorbeeld. Bewegen is altijd goed. Of het nou lente, zomer, herfst of winter is. Je doet het voor jezelf om je gezondheid te optimaliseren." Yoga is goed voor je lichaamsbewustzijn. Je kunt alle dagelijkse drukte even loslaten en volledig 'mindful' aanwezig zijn. Daar komt bij dat yoga je algehele anatomie bevordert, zegt Debby: "Denk aan je spijsvertering, centrale zenuwstelsel, hormonen, klieren, organen, cellen, skelet, spieren en de kalmte van de geest. Het is eigenlijk goed voor je hele lichaam."

Debby's ervaring is dat yoga altijd als een rode draad door haar leven heeft gelopen. Als ze een paar weken niet was geweest, verlangde ze weer om te gaan. "Dat is toch een mooie mindset voor bewegen. Het lichaam is zo'n prachtig en intelligent instrument", zegt ze. "Maar je moet het instrument wel goed onderhouden. En dat is precies mijn expertise." Of je nou wilt bewegen, advies wilt over juist voeding of gecoacht wil worden omdat je bepaalde levensvragen hebt; bij Vrij in je Lichaam ben je aan het juiste adres!

Geïnteresseerd? Of gelijk een afspraak maken? Hieronder Debby's gegevens:

Vrij in je Lichaam
06-24112039
info@vrijinjelichaam.nl
www.vrijinjelichaam.nl

Ook op Facebook (Vrij in je Lichaam) en Instagram (Yogadocent Debby)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant