Renée Turion uit Nootdorp heeft een eigen evenementenbureau en organiseert het liefst in eigen dorp.
Renée Turion uit Nootdorp heeft een eigen evenementenbureau en organiseert het liefst in eigen dorp.
TELSTAR TV

Foodtruckfestival bij de Dobbeplas

TelstarTV 83 keer gelezen

TELSTAR TV - Zaterdag 3 en zondag 4 september staat een foodtruckfestival op de planning bij de Dobbeplas in Nootdorp.

Renée Turion van Turion Events is het brein achter dit culinaire festijn. Ze bedacht Food Enroute Pijnacker-Nootdorp. Renée wilde graag weer wat nieuws organiseren in 'haar dorp' en dacht meteen aan de Dobbeplas. Eerder had ze succes met Happen & Stappen Nootdorp.

Klik hierboven voor de video.

Het idee van Food Enroute ontsproot bij de 24-jarige Nootdorpse al in januari van dit jaar. Ze besloot in te springen op de uit Amerika overgewaaide foodtruckhype. Foodtrucks zijn letterlijk auto's met een keukentje erin. De trucks variëren van oude schoolbussen tot mini-karretjes en serveren van alles: sateetjes, crêpes, hamburgers, biologische friet, noem maar op.

Gezellig samenkomen en ongedwongen sfeer
"Een foodtruckfestival is een gezellig samenkomen in een ongedwongen sfeer, mét lekker eten. Ik heb voor Food Enroute tien à vijftien zeer gevarieerde foodtrucks uitgenodigd", aldus Reneé. "In Pijnacker is al tweemaal een soortgelijk foodtruckfestival georganiseerd. Toost op het Raadhuisplein. Ik hoop dat Food Enroute bij de Dobbeplas net zo'n succes wordt." Het belooft zaterdag 3 en zondag 4 september niet alleen een culinair feest te worden, ook aan de omlijsting is gedacht. Zo laat ze verschillende dj's optreden, waaronder het bekende Nootdorpse duo Brocc & Oli.

Bekijk in de video hierboven wat voor verrassingen Renée nog meer in petto heeft. Tip: hou ook de Telstar en Eendracht van woensdag 31 augustus in de gaten!

Wil jij op de hoogte blijven van Food Enroute? Like dan de actuele Facebookpagina van het evenement. 

Uit de krant