Deze week is de organisatie van het Nootdorp Open aan zet.
Deze week is de organisatie van het Nootdorp Open aan zet.

Tennistoneel van Pijnacker naar Nootdorp

Sport 1.250 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Na het Pijnacker Open van vorige week is deze week het Nootdorp Open in volle gang. Zondag zijn de finales.

Het Pijnacker Open is een groot succes geworden. Er zijn in totaal 447 wedstrijden gespeeld. In de HE2 heeft de favoriet de titel voor de derde maal op rij gewonnen: Senne Braun. Bij de Dames in de categorie 2 was het een nieuwkomer die de titel pakte, namelijk Sarah de Boer uit Utrecht. Het finaleweekend was zonovergoten en zowel op het terras, langs de baan, maar zeker op de baan was het maar net uit te houden in de hitte. De organisatie klaagt echter niet met zo'n mooie tennisweek.

In Nootdorp wordt mogelijk onder nog warmere omstandigheden gespeeld. Ook hier wordt het tennis gecombineerd met zaken als een zonovergoten terras, een sponsoravond, een wijnproeverij, livemuziek, DJ's, cocktails, een toffe muziekquiz, enzovoort! Ook hier is de 2-categorie van de partij. Dat houdt in: schitterende wedstrijden op het hoogste niveau. De vraag is: wie wordt de winnaar van PN2Cup? Die is voor de 2-spelers die in Pijnacker en Nootdorp het best scoren!

Uit de krant

Uit de krant