René Zoutenbier blijft als trainer verantwoordelijk voor RKDEO 2. Foto: Sander de Hollander
René Zoutenbier blijft als trainer verantwoordelijk voor RKDEO 2. Foto: Sander de Hollander

RKDEO heeft technische staf selectie mannen compleet

Sport 641 keer gelezen

Nadat RKDEO en hoofdtrainer Wesley Epskamp besloten om ook in het nieuwe seizoen de samenwerking voort te zetten, is ook met de andere leden van de technische staf overeenstemming bereikt voor een verlenging . 

Richard Lodder zal opnieuw fungeren als assistent van Epskamp bij RKDEO 1, Marijn Mokveld neemt als keeperstrainer weer de selectiekeepers onder zijn hoede en René Zoutenbier blijft als trainer verantwoordelijk voor RKDEO 2. RKDEO is verheugd dat de complete technische staf haar werkzaamheden gaat voortzetten en hoopt dat het nieuwe seizoen nu echt weer eens op een normale manier verspeeld kan gaan worden.

Vrouwen- en Meiden voetbal
Wendy Rietveld zal ook in het seizoen 2021-2022 werkzaam zijn bij RKDEO als Hoofdtrainer Vrouwen en Hoofd Jeugdopleidingen Meisjes! Rietveld bekleed deze dubbelfunctie sinds de start van het nu lopende seizoen. Ondanks het stopzetten van de competitie heeft zij in de afgelopen maanden op beide terreinen weer het nodige werk verzet. Wendy Rietveld heeft het erg naar haar zin bij RKDEO en andersom is de vereniging erg blij met haar inzet en kwaliteiten om het Vrouwen- en Meiden voetbal verder te ontwikkelen. Alle reden dus om het lopende contract voor weer een seizoen te verlengen.

Uit de krant