De tienjarige Juliet, verkleed als indiaan, won de ponybrunch. Ze maakt een ererondje over het plein. (Foto: Sander de Hollander)
De tienjarige Juliet, verkleed als indiaan, won de ponybrunch. Ze maakt een ererondje over het plein. (Foto: Sander de Hollander) Sander de Hollander

Ponybrunch Paradeplein trapt kermisweek af

Algemeen 1.725 keer gelezen

Nootdorp - De Nootdorpse kermisweek is weer begonnen. Traditiegetrouw start de feestweek met de ponybrunch op het Paradeplein in het winkelcentrum van Nootdorp.

Rond de klok van half elf hadden 24 leuke combinaties zich verzameld voor hun showrondje op het Paradeplein. De jury, bestaande uit de dames Schartman en Verdonk, beoordeelde alle combinaties op uitdossing en originaliteit. Eigenlijk waren en 24 prijswinnaars, maar in de paardensport moet er altijd een winnaar zijn. Als derde was de combinatie Sanne en Willemijn met Wonder verkleed als kerstman, leuk als de temperatuur boven de 25 graden stijgt. De tweede plaats was voor Joy met Moonlight verkleed als Belle en het Beest. Moonlight was wat onrustig in de ring, maar met een goede menner kwam het allemaal goed. De eerste prijs was voor de tienjarige Juliet met pony Rodi van zeven jaar uitgedost als indiaan. Na het gebruikelijke ererondje van de prijswinnaars was het voor de paarden en pony's dan eindelijk tijd voor de overheerlijke brunch. De uitgestalde heerlijkheden smaakten de paarden en pony's prima en de bordjes werden schoon leeg gegeten.

Kermisweek
Het programma van de Nootdorpse kermisweek staat weer bol van de activiteiten, zoals de kortebaandraverij, de wielerronde en diverse feestavonden bij de Dobbeplas. Natuurlijk staan ook de kermisexploitanten weer paraat van woensdag 7 augustus tot en met zondag 11 augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant