De nieuwe winkel ziet er licht en overzichtelijk uit.
De nieuwe winkel ziet er licht en overzichtelijk uit.

Nieuwe lifestyle winkel in de Parade

Algemeen 1.985 keer gelezen

Nootdorp- Sinds afgelopen weekend is de Parade in Nootdorp een leuke cadeau- en lifestylewinkel rijker. Op zaterdag 1 december 2018 om 12.00 uur opende Denise van Hagen en Chester Berkel officieel de deuren van hun Cadeau- en Lifestylewinkel DAYBYDEE in winkelcentrum De Parade in Nootdorp.

"Je kunt bij ons terecht voor sfeervolle en decoratieve woon- en interieur artikelen van verschillende Scandinavische merken. Ook voor accessoires zoals sieraden, tassen en allerlei leuke cadeautjes ben je bij ons aan het juiste adres," aldus de kersverse ondernemers.

Het openingsweekend was een groot succes. Iedereen was welkom om even te komen kijken, meteen zijn slag te slaan of te genieten van alle feestelijkheden. Met de muziek uit de speakers was er gelegenheid voor proeven en uitproberen van allerlei producten. Er werden heel wat leuke cadeautjes gescoord voor Pakjesavond of alvast voor onder de kerstboom. Ook de goed gevulde goodiebags waren aan het eind van de eerste dag allemaal uitgedeeld. "We zijn ontzettend goed bezocht en hebben alleen maar enthousiaste reacties mogen ontvangen".

Uitstraling en sfeer
Denise heeft een passie voor interieur, houdt van verandering en vindt het zelf heerlijk als ze om de hoek kan slagen voor iets moois in huis of een fijn cadeautje. De nieuwe winkel ziet er licht en overzichtelijk uit. "DAYBYDEE is een weerspiegeling van mijzelf." aldus Denise. "Ik houd van wit en natuurlijke materialen, dus dat is iets wat je altijd terug zult zien in de winkel. Maar we blijven wel in beweging en dus zal je de ene keer een wat meer Bohemian (romantisch en speels) uitstraling aantreffen en de andere keer juist Scandinavisch of wat meer kleur." Denise en Chester streven naar een mooie mix van cadeau artikelen onder de € 20,00 en een groep van wat duurdere artikelen die zo de moeite waard zijn dat je ze misschien wel voor jaren wilt houden of gebruiken. Het is duidelijk dat Denise het gezicht van de winkel wordt en Chester voornamelijk op de achtergrond meewerkt. Chester: " We willen een vibe creëren waarbij bezoekers zich op hun gemak voelen. Een korte termijn vakantie als het ware. Een open, ontspannen en ongedwongen gevoel in onze winkel vinden wij erg belangrijk."

Uit de krant