Afbeelding

Kerstworkshops, kerstdemonstraties en heel veel lichtjes bij Intratuin

Algemeen 2.270 keer gelezen

Intratuin Pijnacker is al helemaal klaar voor de kerst en organiseert daarom op woensdag 22 november van 18:00 tot 21:00 uur de Kerst Inspiratie Avond.

Tijdens dit event vinden er vele activiteiten plaats waar je aan mee kunt doen, zoals workshops, proeverijen, leuke demonstraties en nog veel meer! Daarnaast zijn er diverse demonstraties, komt de kerstelf een kerstgroet brengen en uiteraard zal de kerstmuziek en een culinaire verwennerij niet ontbreken.

Workshops
Volwassenen kunnen op 22 november aan de slag met een metalen ring en diverse soorten eucalyptus om een hippe groene krans te maken. Met mos, bamboe en lichtjes maak je een eigen groene kerstster. Of ga je toch liever voor de kerst kokodama met een corokia erin? Opgeven voor de workshops (tegen betaling) kan via de servicebalie van Intratuin Pijnacker: 015-3610000.

Win een magisch kerstdiner!
Intratuin Pijnacker organiseert daarnaast wel een heel bijzondere winactie dit jaar; 'Win een magisch kerstdiner voor maximaal 10 personen bij Intratuin Pijnacker'. Wil je kans maken? Kijk op www.intratuin.nl/kerstdiner en schrijf je voor zondag 10 december in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant