Foto: Peter van Zetten
Foto: Peter van Zetten

Het Witte Paard en Howdy's vieren vijftienjarig bestaan

Algemeen 924 keer gelezen

Het Witte Paard 'zit' binnenkort vijftien jaar op de prima bereikbare locatie aan de Gildeweg. Howdy's is al 15 jaar het drukbezochte pannenkoekrestaurant. Deze mijlpaal gaat flink gevierd worden.

In de eerste plaats met een nieuwe menukaart van Pannenkoeksaloon Howdy's. Biefstuk met een pepersaus, een mooie hamburger van Angusbeef en kipsaté, met versgebakken frietjes en een salade worden de uitbreidingen op de nieuwe menukaart waar ook twee honderd pannenkoeken op staan.

Eigenaar Piet Vergeer vertelt dat de keuken is aangepast en uitgebreid en dat de koks de voorbije maanden hebben geoefend met de nieuwe gerechten in aanvulling op de pannenkoeken.

"Mensen worden veeleisender en dus moet je – als het kan – ook meer kunnen bieden", aldus Piet Vergeer. Gemiddeld bakken ze bij Howdy's zo'n 1300 tot 1400 pannenkoeken per week. Het restaurant is onverminderd populair bij zowel gezinnen, hele families als verenigingen die met hun jeugdteams gezellig een pannenkoek komen eten.

De bekende Pannenkoeksaloon Howdy's breidt dus uit met extra mogelijkheden. Howdy's is en blijft zeven dagen per week geopend van de namiddag tot in de avond en in de vakanties en op woensdag, zaterdag en vrijdag al vanaf 12.00 uur 's middags.

Het Witte Paard en Howdy's zitten op de huidige locatie perfect, goed bereikbaar van alle kanten met ruime parkeergelegenheid. "Van der Valk en Het Witte Paard passen als goede buren prima bij elkaar. We werken ook samen met leuke acties, zoals we binnenkort ook een actie beginnen met Tankstation Jongeneel."

Piet Vergeer vertelt dat ook het enkele jaren geleden nog helemaal vernieuwde partycentrum op de begane grond goed draait. In verschillende zalen kunnen gezelschappen van 25 tot 400 mensen ieder denkbaar feest vieren. Naast bruiloften, verjaardagen en diners in de particuliere sfeer merkt Piet dat ook de zakelijke markt weer 'feest begint te vieren'. Kortom: Het Witte Paard en Howdy's zijn springlevend. Bekijk de site en volg onze Facebook voor de festiviteiten en verjaardag-acties.

Het Witte Paard
Pannenkoeksaloon Howdy's
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
www.wittepaard.nl www.howdys.nl
Facebook: howdyssaloon

Uit de krant