Logo telstar-online.nl

Aandacht voor mentale gezondheid dorpsgenoten

  •   607 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Deze week is het World Suicide Awareness dag - een dag met aandacht voor mentale gezondheid.

Ook ik doe mee en geef gratis sessies in september en oktober. We leven in een wereld waar de lat hoog ligt. Waar anderen en vooral vaak wij zelf heel veel van ons verwachten. De behoefte aan perfectie maakt ons kapot. Deze eindeloze behoefte aan perfectie - of het nu gaat om de perfecte baan, huis, lichaam, auto, handtas, outfit, echtgenoot of anderszins - leidt tot een epidemie van mensen die zich overweldigd en wanhopig voelen omdat hun eigen leven niet 'goed genoeg is'. Of erger nog: dat ze zelf niet genoeg zijn. En wat als je al genoeg bent? Gewoon perfect zoals je bent, zonder iets aan jezelf te hoeven veranderen? Zonder te hoeven zijn zoals anderen? In welke wereld wil jij leven?

Ik geef behandelingen Access Bars in mijn praktijk in Pijnacker. De Bars behandeling heeft al vele mensen wereldwijd geholpen blijer en vrijer in het leven te staan. Het werkt bij kinderen en volwassenen en kan bijvoorbeeld bijdragen aan: mentale helderheid - motivatie - gevoelens van vreugde en geluk - ontspanning - verbeterde slaap - vermindering van angst en depressieve symptomen - het vermogen om met stress en het gevoel overweldigd te worden om te gaan.

Hoe zou het zijn om een opgeruimd hoofd te ervaren? Om vredig en rustig in het leven te staan? Om je leven te leiden precies zoals jij bent, zonder je druk te maken over wat anderen verwachten?

Lineke Mourits

www.balanceyourworld.nl

Boek je gratis sessie online (tot eind oktober): www.timify.com/nl-nl/profile/balanceyourworld/ 

of kijk op deze website voor meer sessies bij jou in de buurt: www.accessconsciousness.com/youarenotalone 

Meer berichten