Start kaartverkoop Jeugdland
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Start kaartverkoop Jeugdland

  •   676 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Vanaf deze week start de verkoop van de Jeugdland weekkaarten bij sigarenmagazijn 't Moortje in de Stationsstraat van Pijnacker. Er is een totaal van 1250 weekkaarten in de verkoop. Dit aantal is gerelateerd aan het aantal vrijwilligers dat zich opgeeft om te helpen bij het draaien van het weekprogramma.

De jarenlange ervaring leert dat er meestal zo'n 140 vrijwilligers hun hulp aanbieden( een geweldig aantal!), echter dat is niet genoeg voor het aantal deelnemers van 1500 a 1600 per dag van de voorafgaande jaren. Sinds 2018 is er daarom ook een stop op de kaartverkoop. Dat wil zeggen dat de kaarten alleen in de voorverkoop te krijgen zijn. Geen kaartverkoop aan de deur in de week van Jeugdland zelf.

Ondanks dat de organisatie heeft geprobeerd om deze verandering( na 46 jaar!) goed te communiceren naar alle kinderen en ouders moesten zij vorig jaar toch enkele kinderen teleurstellen aan de poort. Ook de ouders dachten dat ze na hun vakantie nog wel kaarten zouden kunnen krijgen,  moesten hun kinderen helaas nee verkopen. Een week voor Jeugdland was het uitverkocht.

De weekkaarten zijn niet op naam en daarom bestaat er ook de mogelijkheid om een weekkaart te delen met andere gegadigden. De weekkaart bestaat uit 5 polsbandjes in de dagkleuren oranje, groen, geel, blauw en rood. De polsbandjes voor de dagen die uw kind niet wilt gebruiken, mag u via de Jeugdland FB pagina aanbieden.

De Jeugdland Speelweek wordt gehouden op het Sportpark 'de Groene Wijdte' aan de Sportlaan in Pijnacker. Een Jeugdlanddag loopt van 9.30 tot en met 15.30 uur. Tijdens de lunchpauze is er een speciaal programma op het plein. Graag zelf lunchpakketje meenemen. De 5- en 6-jarigen, kunnen naar de HCP kantine, waar zij onder extra begeleiding worden geïntroduceerd in het Jeugdlandgebeuren.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of wilt u meer info, dan kunt u terecht op onze website: www.jeugdland-pijnacker.nl. Voor de survival op donderdag hebben we zelfs 30 man/vrouw extra nodig als hulp bij de diverse posten in de Dobbeplas. Graag sparen voor Jeugdland: tennisballen, wc en keukenrollen, sigarendozen, eierdozen, glazen potjes, zo laat de leiding weten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>