Foto: Spa Media / mediapartner Telstar Online
Foto: Spa Media / mediapartner Telstar Online

Verloren trouwring Marscha weer boven water

Actueel 2.761 keer gelezen

Pijnacker - Een team van de website gevonden-verloren.nl heeft vanmorgen de verloren trouwring van Marscha opgedoken in een slootje in de woonwijk Keijzershof.

De ring viel afgelopen zondag geleden pardoes in het water aan de Bosmuiszoom. "Ik was de eendjes aan het voeren, maar er vloog meer het water in dan alleen brood", zegt ze lachend. Donderdag ging het duikteam te water. "Geweldig", zegt Marscha. "Ze zijn meteen in actie gekomen! Binnen een uurtje was de ring gevonden."

"Wij zoeken met de metaaldetector waar en wanneer we maar kunnen. Dit doen we overal op het land, akkers tuin, gras maar ook op het strand. In het water, sloten maar ook duikend tot maar liefst 24 meter diep. Dit kan gaan om een ring een sieraad, maar om een sleutelbos waar een beertje aan zit die voor een kind van onschatbare waarde is. Wij reken alleen brandstof kosten en als we duiken het vullen van de fles!", vertelde Martin van Hees van gevonden-verloren.nl. Dit jaar zijn al 282 trouwringen gevonden! Waaronder dus die van Marscha. Ze gaat binnenkort bij de juwelier de ring iets laten verkleinen.

Foto: Spa Media / mediapartner Telstar Online

Foto: Spa Media / mediapartner Telstar Online

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant