Afbeelding

Kwalitaria Keijzershof best beoordeelde bezorgrestaurant van Pijnacker

Actueel 30 keer gelezen

Pijnacker - Bezorgrestaurant Kwalitaria Keijzershof mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in Pijnacker van 2015 noemen. Daarop volgen bezorgrestaurants Gyrosland en Nicky's Place. Dit blijkt uit de ruim 1,5 miljoen beoordelingen die het afgelopen jaar op eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl werden geplaatst.

Op basis van alle beoordelingen in 2015 zijn restaurants genomineerd. In december vorig jaar konden ze vervolgens stemmen werven bij klanten om de titel binnen te slepen. De combinatie van beoordelingen en stemmen heeft uiteindelijk tot de winnaars geleid.

Mensen die eten bestellen via Thuisbezorgd.nl kunnen achteraf het bezorgrestaurant beoordelen op kwaliteit en bezorging. CEO Jitse Groen: "Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform." Het aanbod op Thuisbezorgd.nl wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.

Tandoori Express in Amsterdam was in 2015 het best beoordeelde bezorgrestaurant van heel Nederland. Ook andere bezorgrestaurants vielen in de prijzen. Zo was bezorgrestaurant Sawadee uit Groningen het best beoordeelde Thaise bezorgrestaurant en iWok & Go uit Nijmegen scoorde het best op het gebied van Chinese gerechten. Het volledige overzicht van alle winnaars per categorie en stad is de vinden op www.thuisbezorgd.nl/beste-restaurants.

Over Thuisbezorgd.nl / Takeaway.com
Thuisbezorgd.nl werd in 2000 opgericht door ondernemer Jitse Groen. Het eveneens Nederlandse moederbedrijf Takeaway.com is actief in 10 landen. Takeaway.com verwerkt maandelijks ongeveer 3,5 miljoen bestellingen voor de ca. 35.000 aangesloten restaurants. Takeaway.com ontving haar eerste investering in januari 2012, toen Prime Ventures 13 miljoen euro investeerde om de internationale groei te versnellen. In april 2014 ontving het bedrijf 74 miljoen euro van Macquarie Capital en Prime Ventures en werd de grote Duitse concurrent Lieferando.de overgenomen.        

Uit de krant