Afbeelding

Het Voetlicht speelt Gevaarlijk 'Dubbelspel'

Actueel 26 keer gelezen

Toneelvereniging Het Voetlicht is lekker op dreef. Na de jeugdvoorstelling 'de Droomprinses' stomen ze meteen door naar de volwassen voorstelling 'Gevaarlijk Dubbelspel'.

Herbert Klinknagel (Hans Dobbe)is directeur van een kraamkliniek en leeft samen met de jonge Charlotte (Marieke Steeneveld).

Charlotte lijkt het er flink van te willen nemen, ze neemt het met de trouw niet zo nauw en kijkt niet op een man meer of minder. Herbert krijgt bezoek van een excentrieke miljonaire (Lenie van den IJssel), die de nieuwe eigenaar van de kliniek blijkt te zijn.

Ze stelt vijf ton ter beschikking voor het restaureren van de kliniek. Charlotte heeft intussen tegen de zin van Herbert diens tweelingbroer Hendrik onderdak aangeboden. Wanneer insluipster Lotje (Esmeralda Lindeman) haar intrede doet en de tweelingbroer van dokter Klinknagel ontmoet zet dat de zaken flink op scherp...

Spanning en verwarring is het resultaat. Een vlot geschreven klucht. Met veel vaart en verrassingen. Een stuk vol bonte en rare types.   

De regie van dit stuk staat onder leiding van Vincent Prenger. Vincent heeft jaren gewerkt in de professionele theaterwereld als acteur en regisseur en wilde graag de uitdaging aan gaan om een voorstelling van "Het Voetlicht" te regisseren.  Hij weet in dit stuk het beste van de spelers naar boven te halen. Vincent heeft met heel veel plezier met de enthousiaste groep spelers van Het Voetlicht gewerkt en kijkt alweer uit naar een het volgende stuk!

Het Voetlicht speelt deze klucht in Theater "CulturA op vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 10,-  CJP/65+/donateurs € 9,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee voor de voorstelling, de garderobekosten en de reserverings-/ticketkosten.

Kaarten reserveren kan telefonisch (015) 310 98 95, aan de kassa bij CulturA of online via: www.hetvoetlicht.com.

Uit de krant