Logo telstar-online.nl

Feestweek in jongerencentrum de Trucker

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - De kerst komt er weer aan, dit laat de Trucker in Pijnacker natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Vanaf vanavond (maandag 24 december) kun je tijdens deze kerstweek dagelijks in de Trucker genieten van gezellige activiteiten. Zo is er een Kerstpunkavond, Kerstkaraoke, themafeest en als hoogtepunt een spetterend Oud en Nieuwfeest. Lees snel verder voor een overzicht van alle feestelijkheden!

“Op maandag 24 december trappen we af met de kerstpunkavond. Met dit keer een bijzonder jubileum, het is namelijk alweer de 20ste editie van de kertpunkavond. Op het podium staan de Amsterdamse band G.O.H. en Oskoed Slotters. Uit Den Haag komt een speciale punk dj. Beter zal punk niet klinken dan op deze avond”, zo zegt medeorganisator Wesley Voshol.

Op eerste Kerstdag is de Trucker vanaf 22:00 uur geopend en kun je onder genot van een lekker drankje rustig uitbuiken van het kerstdiner. Ook worden de karaoke-dvd’s weer uit de kast gehaald om jullie de kans te geven om de grootste hits te zingen! Mocht je zelf podiumvrees hebben, dan kan je altijd nog luisteren (en lachen) naar/om de andere deelnemers. Tweede kerstdag ben je welkom voor de Spelletjesavond. Risk, Monopoly, Poker, alles is mogelijk. Neem je vrienden mee en daag ze uit voor een leuk spel.

“Donderdag hebben we een leuk themafeest in petto. De Trucker word dan omgetoverd tot een bejaardenhuis die we eens flink op stelten gaan zetten. Kom jij ook gezellig achter de geraniums zitten, een potje bingo spelen, omroep Max kijken of kies jij er toch voor om de heupen goed los te schudden en de polonaise te lopen? De Dj zal de beste feestnummers voor jullie draaien dus vergeet de oordopjes niet.”

Zaterdag 29 december is weer de traditionele popquiz voor duo’s. Een avond vol entertainment! En niet denken dat je het niet kan, het zal je verbazen hoeveel je nog weet. De popquiz is inmiddels geheel uitverkocht.

Zondag is de Trucker gesloten om alles klaar te zetten voor het Oud en Nieuwfeest! Het nieuwe jaar knallen we in met een groot, spetterend feest. Vanaf 23:30 opent de Trucker haar deuren dus kom gezellig mee proosten en dans tot in de late uurtjes op de beste DJ’s van de Trucker. Je kunt tot 2:00 uur naar binnen. De kaarten zijn aan de bar verkrijgbaar voor €7,50 pashouders betalen slechts €5,-.

Meer berichten