Jaco en Marjolein van Bloei en alle hulpkwekers gaan verhuizen.
Jaco en Marjolein van Bloei en alle hulpkwekers gaan verhuizen.

Help Zorgkwekerij Bloei groeien op de nieuwe locatie

Actueel 2.369 keer gelezen

Zorgkwekerij Bloei heeft zijn perfecte nieuwe locatie gevonden aan de Komkommerweg 2A in Delfgauw. Maar om een optimale werkomgeving te creëren voor de hulpkwekers, is renovatie en verduurzaming van een deel van de kas nodig. Dit vereist een aanzienlijke investering. Daarom zijn ze op zoek naar steun van mensen en bedrijven die bereid zijn financieel bij te dragen.

Met een sterk geloof in de kracht van crowdfunding, nodigen ze iedereen uit om deel te nemen aan dit avontuur. Door te verhuizen naar deze nieuwe locatie, streven ze naar een grotere en warmere Zorgkwekerij waar iedereen zich kan ontwikkelen, werken en vooral zichzelf kan zijn. De zorg die ze bieden zal ook op deze nieuwe plek worden voortgezet.

Wil je helpen om een nog betere omgeving te creëren voor de toegewijde hulpkwekers? Neem dan een kijkje op hun crowdfundingpagina: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/bloei. Jouw steun kan het verschil maken in het bloeiende leven van deze zorgkwekerij en haar medewerkers.

Laten we samen bouwen aan een toekomst waar iedereen kan gedijen en bloeien. Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd! Samen kunnen we de Zorgkwekerij Bloei helpen groeien naar een nog mooiere en effectievere plek voor iedereen.

De campagne loopt tot en met 29 april.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant