Engelsman Hoveniers aan het werk in winterse omstandigheden.
Engelsman Hoveniers aan het werk in winterse omstandigheden.

Gladheidsbestrijding bedrijvenparken in orde

Actueel 867 keer gelezen

De vier bedrijvenparken in Pijnacker-Nootdorp, De Boezem, Heron, Oostambacht en Ruyven hebben een overeenkomst gesloten met Engelsman Hoveniers om de gladheid op de bedrijvenparken tegen te gaan op die plekken waar de gemeente de gladheidsbestrijding niet verzorgt. 

Nicolette Bakker van Ericis Parkmanagement & Beheer: “Deze hovenier is sinds enkele jaren gevestigd in Pijnacker en in Engelsman Hoveniers hebben de bedrijvenparken een betrouwbare lokale partner gevonden die de aanvullende gladheidsbestrijding aankan. Waar de gemeentelijke strooiwagen niet komt, zal Engelsman Hoveniers de wegen ijsvrij houden.” 

De bedrijvenparken zijn verheugd het probleem gezamenlijk aan te kunnen pakken en hopen op een langdurige ijsvrije relatie met Engelsman Hoveniers. De aanvullende gladheidsbestrijding wordt mede mogelijk gemaakt met gelden van het Ondernemersfonds Pijnacker-Nootdorp. Het is een fonds van, voor en door ondernemers en geeft ondernemers de kans om samen initiatieven op te zetten. Op deze manier geeft het fonds een flinke impuls aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid én aan de economische ontwikkeling van de gemeente.


Uit de krant

Uit de krant