Afbeelding

Genieten van koffie en thee met Meer Smaak

Actueel 744 keer gelezen

Onlangs is de webshop www.meer-smaak.nl live gegaan. Eigenaar Berry van der Meer, geboren in Delft, getogen in Pijnacker en sinds 2013 woonachtig in Berkel, is trots: “Ik wil dat iedereen in het Oostland net zo kan genieten van zijn koffie en thee als ik. En dat kan nu met de lancering van mijn webshop”, zei hij destijds in deze lokale huis-aan-huiskrant.

Meer Smaak is de koffie- en theeleverancier voor het Oostland en helpt je bij de keuzes die er zijn met het ruime assortiment. “Zo brengen we Meer Smaak in je kopje thuis, op het werk of langs het sportveld”, aldus Berry,

Ruim assortiment koffie en thee
Het verschil tussen koffiebonen is enorm. Maar ook de manier van zetten, is bepalend voor de smaak van je koffie. “We geven graag advies bij de keuzes die er zijn. Welke koffie vind je het lekkerste? Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste koffieboon? Wat is voor jou de beste thee? Allemaal vragen die bijdragen aan het genietmoment.” Meer Smaak heeft een ruim assortiment aan thee en koffie. Ook voor een leuk cadeau ben je aan het goede adres. “We hebben theepakketjes met verschillende theesmaken erin en ook een Meer Smaak-koffiepakket met drie verschillende smaken koffie erin.”

Lokaal
Meer Smaak is heel lokaal. De producten worden in het Oostland gewoon thuisbezorgd. Dit doet Berry op dinsdag en vrijdag in Nootdorp, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. En de mensen die wat verder wonen, ontvangen hun koffie en thee via de post.

Totstandkoming Meer Smaak
Berry is al heel wat jaren werkzaam in de koffiebranche. Hij werkt als accountmanager bij een leverancier van (luxe) koffiemachines. “Ik kom bij veel bedrijven over de vloer en geef advies over welke koffiemachine zij het beste kunnen gebruiken binnen hun organisatie. Koffie en thee verbinden mensen met elkaar. Ook in het privéleven. We staan ermee langs het sportveld en leunen ermee aan het aanrecht thuis om de dag door te nemen. Ook dan is het belangrijk om goede koffie te hebben, zodat het een genietmoment is. Ik liep al een hele tijd rond met de gedachte om een webshop te beginnen voor het Oostland”

De naam Meer Smaak was vrij snel bepaald. Met de producten van Meer Smaak, krijg je (meer) smaak in je koffie en thee. Meer verwijst naar de achternaam van Berry. “Telstar Uitgeverij heeft mij daarna enorm geholpen met de opzet van mijn huisstijl en webshop. Maar ook bij het ontwerpen van mijn flyers en stickers voor op de verpakkingen. Het is echt een eenheid nu.”

Maak kennis met Meer Smaak!
Meer Smaak heeft een leuke korting. Tot en met 15 oktober 2021 krijgt iedereen 10% korting op het gehele assortiment! Profiteer hiervan en gebruik de code MEERSMAAK2021 op www.meer-smaak.nl.


Uit de krant