Sprookjes en plezier in de zonneschijn.
Sprookjes en plezier in de zonneschijn.

Sportcentrum de Viergang houdt sprookjeswandeltocht

Actueel 1.049 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zondag 28 februari heeft de Viergang een fantastische sprookjeswandeltocht door Pijnacker-Noord gehouden. 

De inschrijving werd gedaan door een kabouter en Aladin. Het was een leuk georganiseerde speurtocht voor het hele gezin. Op de toverstokjes, die langs de route gezocht moesten worden, stonden diverse letters. Deze letters vormden samen de oplossing: “een magisch sprookje.” Met wat hulp van roodkapje konden deze woorden al snel gevonden worden. Bij verschillende andere sprookjesfiguren konden de kinderen sportspelletjes of andere oefeningen doen. 

Het zonnetje scheen en iedereen had het uitstekend naar zijn zin. Regelmatig organiseert de Viergang op de zondagen mooie wandeltochten in en rond Pijnacker. Ook voor wandelaars, die meer kilometers willen lopen, liggen verschillende routes met diverse afstanden klaar. Houd de agenda in de gaten! Dat kan online op de website: viergang.nl. “Het is overigens nog steeds stil in de Viergang, wat missen wij jullie aanwezigheid, enthousiasme en gezelligheid. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we weer open mogen”, zo laat men weten.

Uit de krant