Logo telstar-online.nl
<p>GLOW staat voor Gezonde Leefstijl, Ontwikkeling en Weerbaarheid) en richt zich op kinderen uit groep 7 en 8. </p>

GLOW staat voor Gezonde Leefstijl, Ontwikkeling en Weerbaarheid) en richt zich op kinderen uit groep 7 en 8.

Project GLOW start in Pijnacker-Nootdorp

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Kunnen jullie als ouders of verzorgers en je kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Het project GLOW biedt leuke bijeenkomsten voor je kind over gezond koken, weerbaarheid, mindfulness, dansen etc. 

GLOW staat voor Gezonde Leefstijl, Ontwikkeling en Weerbaarheid) en richt zich op kinderen uit groep 7 en 8. Binnen het project laten we kinderen na schooltijd in zeven bijeenkomsten kennis maken met drie onderwerpen 1) gezonde voeding, 2) bewegen en 3) mentale weerbaarheid. Op een leuke manier gaan kinderen aan de slag. Plezier staat voorop en spelenderwijs geven we handvatten en tips. Met ouders / verzorgers en kinderen worden doelen gesteld die vooraf en achteraf worden besproken. Er is ook een ouderbijeenkomst. 

De bijeenkomsten zijn op zeven woensdagen van 15.30-17.00 uur (woensdag 28 oktober t/m woensdag 9 december 2020) in Welzijnscentrum de Keijzershof, Floralaan 102 in Pijnacker. De bijeenkomsten zijn gratis maar volledige deelname is vereist. Aanmelden kan tot 26 oktober bij Rosa Brouwer (jongerenwerker) rosabrouwer@stjjmh.nl, tel 06-35130077. Het project is een samenwerking tussen de GGD, JGZ, stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland, team4talent en SBJ SamenSterk. Er is ook een diëtiste aan het project verbonden.

Meer berichten