Tobbedansen terug op 5 juli: geef je nu op en ga bouwen!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Tobbedansen terug op 5 juli: geef je nu op en ga bouwen!

  •   1160 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Wegens succes geprolongeerd, maar dan nog grootser en leuker dan vorig jaar! Het geweldige evenement op de vijver in Pijnacker-Noord staat op zondag 5 juli weer op de agenda. (En nee, dat is niet tegelijkertijd met een Formule-1 race: red) Deze keer hoopt de organisatie, bestaande uit Sportcentrum De Viergang en Team4Talent, dat er nog meer deelnemers gaan deelnemen en dat het nog knotsgekker wordt dan vorig jaar. 

“Het was fantastisch vorig jaar, maar we hopen wel op wat meer deelnemers. Ook hebben we nagedacht om het op 5 juli nog feestelijker aan te pakken en ik kan nu al verklappen dat we ook bezig zijn met flink veel entertainment zodat het echt een waar dorpsfeest gaat worden waar iedereen naartoe wil”, vertelt Natasja Vroome die vanuit Team4Talent het woord doet namens de organisatie.

Op naar 30 deelnemers
Want een organisatie is het om ruim 30 deelnemers zo veilig, maar toch spectaculair mogelijk van de wereldberoemde schans te laten glijden om zo in de vijver aan de bel te kunnen trekken. Die schans wordt net als vorig jaar door John van de Burg gemaakt, dat kun je aan hem wel overlaten. En natuurlijk ontbreekt ook Aad Hoogervorst niet in de organisatie. Want het wordt weer een waar spektakel.

Brandweer en politie en andere superbouwers
Natasja hoopt met haar crew dat ze met dit bericht ook de brandweer en de politie kan verleiden om mee te gaan doen. Want die staan bekend om hun vernuftige constructies, al werd de prijs voor de snelste vorig jaar uitgereikt aan het team van de OBS-groep. Een bedrijf dat veel techniekkennis in huis heeft. De bouwer had zelf ook al eens meegedaan aan het beroemde Ter Land, Ter Zee en in de Lucht en toen ook al gewonnen zelfs! Maar de teams die minder bouwervaring hadden trokken vorig jaar misschien nog wel meer de aandacht.

Het kan altijd gekker
Zo waren er vorig jaar wc-borstels in een bakje, team Duckies kwam ver, de Sharks in een haaien-onesie trokken veel bekijks. En meest opmerkelijke was wel het bruidspaar dat van de schans moest, in een huwelijksbootje. Volkomen onvoorbereid, want dit was bekokstoofd door hun vrienden. Het kersverse bruidspaar was de dag voor het Tobbedansen getrouwd en hun vrienden leek dit een prachtig idee.

Dorpsfeest op de vijver
“We weten dat de bouwbedrijven al begonnen zijn, maar we willen iedereen echt uitdagen om iets te bedenken en te bouwen om mee te doen aan dit legendarische evenement. Wij zorgen dat het een geweldig leuke dag wordt waar van alles te doen, te zien en te horen is, want we hebben nu ook gezellige muziek, maar we zijn in afwachting van deelnemers die zich inschrijven, dus ga naar onze website www.team4talent.org/tobbedansen/2020/ en schrijf je in”, vertelt Natasja.

De organisatie kan niet wachten op eenieder die denkt, de leukste, de origineelste, de snelste, de gekste of de mafste te zijn. Het is een competitie tussen snelheid en originaliteit en het moet voor de bezoeker een waar festijn worden waar je bij moet zijn!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>