Afbeelding

Themabijeenkomst en Lotgenotencontact Prostaatkanker

Zorg en welzijn 702 keer gelezen

De Prostaatkankerstichting, het Reinier Haga Prostaatkankercentrum en Debora, Centrum voor leven met en na kanker, organiseren themabijeenkomsten voor patiënten en hun partners. Het thema van deze bijeenkomst is: “Prostaatkanker en seksualiteit, voor patiënten en partners”.

Tijdens deze bijeenkomst worden naast bovenstaande thema, op een discrete manier ervaringen, emoties en vragen besproken en gedeeld. Hierdoor ontstaan vaak nieuwe inzichten, ideeën en tips. Elke deelnemer heeft natuurlijk zijn eigen verhaal en kan in alle stadia van de ziekte verkeren: voor, tijdens of na de behandeling.

Deelnemers ervaren het als prettig en waardevol om niet alleen het eigen verhaal te kunnen delen, maar ook om andermans verhalen te horen. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom. Want kanker heb je niet alleen.

De bijeenkomsten worden begeleid door een lotgenoot/coördinator van de Prostaatkankerstichting en twee gespecialiseerd verpleegkundigen urologie/oncologie van het Reinier Haga Prostaatkankercentrum. U bent van harte welkom!

Datum en tijdstip: Dinsdag 23 april 2024 van 16.00 – 17.30 uur
Adres: Debora, Centrum voor leven met en na kanker, Aart van der Leeuwlaan 9, 2624 PK Delft

Aanmelden bij Debora: telefoon: 015 257 27 67, of mail: coordinator.administratie@debora.nu


Lees ook: Een hartverwarmend huis: Debora in buurgemeente Delft


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant