Afbeelding

Grand Opening: J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion

Zakelijk 2.017 keer gelezen

Op vrijdag 5 april 2024, wordt Berkel en Rodenrijs verrijkt met een nieuwe toevoeging aan de modewereld J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion. Met een indrukwekkende collectie van tijdloze en trendy uurwerken, belooft de grand opening een unieke ervaring te worden voor herenmode liefhebbers in de regio.

Het feest begint om 10:00 uur met een ceremoniële opening verzorgd door de gewaardeerde wethouder Simon Fortuyn. De gelegenheid zal worden gemarkeerd door een sfeer van opwinding en stijl, waarbij het publiek wordt verwelkomd om als eerste de exclusieve collecties te ontdekken.

Om de feestelijkheden nog meer glans te geven, biedt J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion een speciale openingsactie aan op vrijdag 5 en zaterdag 6 april. Klanten kunnen genieten van een aantrekkelijke korting van 10% op de gehele collectie. Bovendien zullen de eerste 25 klanten die een aankoop doen vanaf € 50,00 een goed gevulde Goodiebag ontvangen, boordevol verrassingen om hun Jewelz-ervaring compleet te maken. En dat is nog niet alles - My Jewellery aankopen vanaf € 20,- worden beloond met een leuke verrassing, maar wees er snel bij want op = op!

Naast de winkelervaring belooft het hele weekend te worden opgefleurd met lekkere hapjes en drankjes, waardoor klanten kunnen genieten van een ontspannen sfeer terwijl ze de nieuwste trends ontdekken.

Maar de festiviteiten stoppen niet na het openingsweekend. Gedurende de hele maand april maken alle klanten die een aankoop doen kans op fantastische prijzen, waaronder een Buddha to Buddha armband, een ketting van Blush, een TW Steel horloge en nog veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is je bon bewaren en duimen voor geluk!

We heten u van harte welkom op onze nieuwe locatie op Westerwater 40B, 2651 JN Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-5036806 of onze website www.J22mode.nl bezoeken.

Laat J22 Jewelz, Watches & Men’s Fashion uw nieuwste bestemming zijn voor stijlvolle tijdwaarneming en ontdek de perfecte accessoire voor elke gelegenheid. We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens onze grand opening en om u te voorzien van een onvergetelijke winkelervaring!

Opmerking: Om teleurstelling te voorkomen, wordt aangeraden vroeg aanwezig te zijn, gezien de beperkte beschikbaarheid van Goodiebags en verrassingen.

Datum: Vrijdag 5 april 2024
Tijd: 10:00 uur
Locatie: Westerwater 40B, 2651 JN Berkel en Rodenrijs


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant