Afbeelding

WINACTIE: Maak kans op een diner voor twee bij Costa Tapas

Zakelijk 2.298 keer gelezen

Nootdorp - Costa Tapas op de Markt in Nootdorp heeft alweer een tijdje een hele nieuwe menukaart. Er staan oude klassiekers op, maar ook nieuwe gerechten. De kaart staat hieronder.

“Costa Tapas is een uniek concept in Nootdorp. We serveren tapas uit verschillende werelddelen. Veel bekende gerechten uit de Internationale keuken in de vorm van een heerlijk tapas gerecht. Wij bezorgen u een onvergetelijke avond met onze heerlijke gerechten. Fantastische tapas gerechten voor een betaalbare prijs. U geniet van onze onbeperkte tapas voor slechts €27.50”, zo laat eigenaar Yasser Abbas weten. 

Reserveren
Reserveer vandaag nog via de website www.costa-restaurant.nl of bel 015-3690460. Het gezellige restaurant is gelegen aan de Markt in Nootdorp. Kom de nieuwe tapasmenukaart lekker uitproberen en ervaar weer als van ouds de goede sfeer en gastvrijheid.

Tip met de Pasen
Weet je nog niet wat je met de Pasen allemaal in huis moet halen? “Kom lekker bij ons eten”, zegt Yasser. “We maken er een extra gezellige sfeer van. Reserveer snel”, luidt zijn tip.

Win een diner voor twee

Wil jij kans maken op een diner voor twee? Like dit bericht dan op Facebook en tag een vriend, collega, kennis of familielid met wie jij een avondje gratis tapas wilt eten. Winnaar wordt volgende week op Telstar Online bekend gemaakt!


- advertentie -


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant