Leden van RKDEO en overige belangstellenden namen vanochtend een kijkje bij het beschadigde clubgebouw.
Leden van RKDEO en overige belangstellenden namen vanochtend een kijkje bij het beschadigde clubgebouw.
TELSTAR TV

RKDEO kijkt vooruit na desastreuze nieuwjaarsnacht

TelstarTV 2.174 keer gelezen

TELSTAR TV - Sportvereniging RKDEO kent een desastreus begin van het nieuwe jaar. Een gedeelte van het clubgebouw brandde in de nieuwsjaarnacht uit.

De brand is vrijwel zeker aangestoken. Bestuurslid Jan Greeve is verslagen, maar probeert ook vooruit te kijken. Vanochtend nam hij samen met de forensische opsporing de schade op.

Onderzoek
De politie heeft de brand in onderzoek. De forensische opsporing doet in het pand onderzoek naar de oorzaak van de brand. Verder is er een team van rechercheurs op de zaak gezet. "Diverse getuigen hebben zich al gemeld en zijn door ons gehoord, maar graag komen wij in contact met meer getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Alle tips die we krijgen worden uitgelopen. Er is vooralsnog geen zicht op een dader", aldus een woordvoerster van de politie.

Reactie burgemeester
Ook burgemeester Francisca Ravestein heeft gereageerd op de brand: "Ik leef mee met de vereniging en met iedereen die zich al jaren inzet voor RKDEO. Allemaal vrijwilligers met hart voor de club. Triest als er dan zoiets gebeurt."

Klik hierboven voor de video.

Uit de krant