Logo telstar-online.nl
Een stevig duel. SV Nootdorp-speler Ricoberto Luijando (links) werd later uitgeroepen tot speler van het toernooi. (Foto: Sander de Hollander)
Een stevig duel. SV Nootdorp-speler Ricoberto Luijando (links) werd later uitgeroepen tot speler van het toernooi. (Foto: Sander de Hollander)

SV Nootdorp wint tweede dorpentoernooi

  •   keer gelezen   Sport

Afgelopen week vond het dorpentoernooi plaats. Een toernooi waarin Oliveo, RKDEO, DSVP en SV Nootdorp strijden om de eer. De finaledag stond in het teken van de 'clash' tussen beide dorpskernen. Gastheer RKDEO tegen SV Nootdorp en Oliveo tegen DSVP.

Na de resultaten van de eerste wedstrijddag (Oliveo - SV Nootdorp 3-3, RKDEO - DSVP 6-1) lag alles nog open voor de totale winnaar van het toernooi. Op het heetst van de dag begonnen de dames van RKDEO en DSVP direct aan de finalepartij. De dameswedstrijd werd gewonnen door RKDEO met 2-1. Later op de middag gingen de heren van start. De Pijnackerse clubs kwamen niet verder dan een 0-0 stand. Ook de 'shoot-out' eindigde gelijk: 4-4. Later namen RKDEO en SV Nootdorp het tegen elkaar op. De formatie van Dick Boereboom had hun huiswerk goed gedaan en won met 1-3.

Bij de shoot-outs wist SV Nootdorp de maximale score te halen en RKDEO wist de keeper van SV Nootdorp drie keer te passeren, 3-5. Door alle uitslagen, waarbij de shoot-outs doorslaggevend waren, pakte SV Nootdorp de eindoverwinning. Hoofdsponsor Sabine Zondag van PLUS Sabine Zondag zei dat ze trots was om als lokale ondernemer hoofdsponsor van de tweede editie van het dorpentoernooi. Ook volgend jaar is ze van de partij, dan bij Oliveo. Wethouder Hennevanger reikte de wisselbekers uit. RKDEO-aanvoerster Carmen Simonis nam de wisselbeker voor de vrouwen in ontvangst en Mike Hollenberg deed dat voor SV Nootdorp.

Meer berichten