Logo telstar-online.nl
Skeelerende jeugd is gelukkig weer terug. (foto: Roel van Dorsten)
Skeelerende jeugd is gelukkig weer terug. (foto: Roel van Dorsten)

Het bruist weer bij de Nootdorpse IJsclub

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - Op het terrein van de Nootdorpse IJsclub worden zo langzamerhand de diverse sportactiviteiten weer opgestart. 

Ruim 30 kinderen in verschillende leeftijdsklassen konden eindelijk weer eens van hun sport genieten. En dat was duidelijk te zien aan hun enthousiasme. Dat kwam mede doordat de skeelerbaan van de Nootdorpse IJsclub eind april van een nieuwe asfaltlaag is voorzien. Het ziet er weer spic en span uit. Maar niet alleen de skeelerende jeugd heeft haar plek op het terrein van de Nootdorpse IJsclub gevonden. Achter het clubgebouw is Balletschool Belinda bijna dagelijks bezig met hun balletlessen, de RTC opleidingsploeg komt op zaterdag ook op de baan trainen.

RTC staat voor Regionaal TalentenCentrum en is een initiatief van de KNSB. En op maandag maakt de Delftse KunstIJsbaan Vereniging (DKIJV) gebruik van de vernieuwde skeelerbaan. Goed nieuws dus voor de diverse buitensportactiviteiten. Dat geldt nog niet voor de hardlooptrainingen, die normaal gesproken op donderdagavond vanaf het clubgebouw van de Nootdorpse IJsclub worden gehouden. Het bestuur van de Nootdorpse IJsclub heeft in samenspraak met de trainers besloten om de hardlooptrainingen tot 1 september niet te laten plaatsvinden.

Meer berichten