Logo telstar-online.nl

Delftenaar in rug gestoken

  •   keer gelezen   Regio

Delft - De recherche van Bureau Delft zoekt getuigen van een steekpartij, dinsdag 23 december omstreeks 19.00 uur op de Papsouwselaan.

Een 22-jarige Delftenaar liep met een groepje vrienden over de Papsouwselaan toen hij ter hoogte van de pinautomaat van de Rabobank een groep van 8 donkere jongens tegenkwam. Door nog onbekende oorzaak ontstond er onenigheid tussen beide groepen waarbij één van de donkere jongens een mes liet zien.

Toen het groepje van de Delftenaar verder wilde lopen, werden zij door de andere groep achtervolgd en werd de Delftenaar door één van hen in zijn rug gestoken. De groep ging er vervolgens vandoor in de richting van winkelcentrum De Hoven. Het slachtoffer werd met een hevig bloedende wond naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij nog steeds verblijft.

De recherche van Bureau Delft komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de steekpartij of mensen die op een andere manier informatie hebben die kan helpen de dader(s) te vinden? Denkt u de recherche te kunnen helpen, neem dan contact op met de recherche van Bureau Delft via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Meer berichten