Afbeelding

Tjerk Noordraven zaterdag bij Bruna Nootdorp

Algemeen 969 keer gelezen

Nootdorp - Op zaterdag 5 oktober 2019 komt de kindergriezelschrijver Tjerk Noordraven van 14.00 uur tot 15.30 uur naar de Bruna in Nootdorp en geeft een presentatie speciaal gericht op het Kinderboekenweek-thema van dit jaar 'Reis mee!' Natuurlijk gaat hij ook op de foto en zal hij zijn boeken signeren. Hij start om precies 14.00 uur met zijn presentatie dus wees op tijd.

"Normaal gesproken hebben we al heel veel kinderboeken op voorraad, maar tijdens de Kinderboekenweek zijn er helemaal veel titels in de Bruna die je kunt bekijken en kopen", vertelt Gosse Beitsma. "Tijdens de Kinderboekenweek wordt uiteraard ook weer het enige echte Kinderboekenweekgeschenk uitgereikt!" (gratis bij besteding van tenminste 10,- aan kinderboeken.)

Spaar bij Bruna voor schoolbieb boeken
Koopt men tijdens de Kinderboekenweek kinderboeken bij Bruna, lever dan de kassabonnen bij de leiding van de school in. Na de Kinderboekenweek kan de school voor 20 procent van de totale waarde van de gekochte kinderboeken bij Bruna in Nootdorp gratis kinderboeken uitzoeken voor de schoolbibliotheek.

- Aanmelden voor Tjerk Noordraven, mail naar: bruna0817@brunawinkel.nl -

Bruna Nootdorp
Winkelcentrum De Parade
Langebaan 22-24
2632 GC Nootdorp
015-2851401
www.bruna.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant