Nieuwe bussen voor de Buurtbus
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Nieuwe bussen voor de Buurtbus

  •   1478 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Binnenkort zal de Buurtbus gaan rijden met nieuwe bussen. Vanaf 25 augustus zal EBS Public Transport het streekvervoer in de regio Haaglanden van Connexxion overnemen. Deze maatschappij, die al in andere regio's in Nederland bekend is, zal hiervoor nieuwe bussen inzetten en dat geldt dus ook voor de Buurtbus.

De bedoeling was dat we vanaf de ingangsdatum, 25 augustus a.s., met de nieuwe bussen zouden gaan rijden, maar door een vertraging in de aflevering van deze nieuwe bussen zullen er tijdelijk vervangende bussen moeten worden ingezet. Er zal alles aan gedaan worden om deze bussen duidelijk als "Buurtbus" herkenbaar te maken.

De nieuwe bussen zijn ook 8-persoonsbussen maar hebben, vergeleken met de huidige bussen, een zeer ruime en lage instap, dus zijn ook gemakkelijker toegankelijk voor mensen met een rollator. Evenals de oude bussen zijn ook de nieuwe niet toegankelijk voor rolstoelen.

De nieuwe bussen zijn duidelijk herkenbaar aan een groot informatiepaneel/display aan de voorzijde met het lijndienstnummer en de bestemming.

Het huidige lijndienstnummer 484 wordt 284

De route en de dienstregeling blijven gelijk

De telefoonnummers voor beide bussen blijven ongewijzigd

De Vereniging Buurtbus Pijnacker hoopt dat de nieuwe bussen, voorzien van de logo's van haar sponsors, zo spoedig mogelijk kunnen worden ingezet. Met de nieuwe bussen en de bekende service door onze vrijwilligers hopen we dat de stijgende lijn van de passagiersaantallen zal doorzetten.

Wilt u meer weten over de Vereniging Buurtbus Pijnacker, bezoek dan onze website: www.buurtbuspijnacker.nl

Aanpassing route Buurtbus maandag 26 augustus t/m vrijdag 6 september: Vanwege asfalteringswerkzaamheden op de Oude Leedeweg en de Zuideindseweg zal de Buurtbus van 26 augustus t/m 6 september een aangepaste route rijden. Vanaf de halte bij het Kerkelijk Centrum in Delfgauw zullen we in verband met deze stremming via de Schimmelpenninck van der Oyeweg en de Overgauwseweg rechtstreeks naar de Faunalaan in Keijzershof rijden en de route via Oude Leede overslaan. Onze excuses voor het ongemak.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>