(Foto: Stefan Drukker)
(Foto: Stefan Drukker)

Donderdag: gigantisch gratis vuurwerkspektakel boven Pijnacker

ma 17 dec 2018, 14:07 Algemeen

Pijnacker - Donderdag 20 december om 20.00 wordt de lucht boven Pijnacker prachtig verlicht, want dan gaat de vuurwerk spektakelshow van vuurwerkbunker.nl de lucht in!

De website vuurwerkbunker.nl is sinds 2016 het nieuwe overkoepelde concept van Vuurwerk Intratuin Pijnacker en Zoetermeer met een vernieuwd totaalassortiment. In beide winkels wordt het beste kwaliteitsvuurwerk van de merken Pangu, Evolution, Wolff, Broekhoff, Lesli, én Zena Vuurwerk verkocht. Sinds dit jaar is daar ook nog een eigen CLIMAX!-lijn van het top merk VuurwerkTotaal aan toegevoegd met onder andere fantastische nieuwe connected showboxen.

"Om ons kwaliteitsassortiment te laten zien zal er op donderdag 20 december weer een heus spektakel plaatsvinden. Om 20.00 wordt gestart met een demonstratie om het beste wat vuurwerkbunker.nl te bieden heeft te laten zien, waarna om circa 20.30 de avond wordt afgesloten met een spetterende finaleshow", vertelt Stephan Droogh van Intratuin Pijnacker.

Gratis
Mis het niet en kom op 20 december naar de Zijdeweg te Pijnacker (aan het einde van industrieterrein de Boezem). Het evenement dat een enorm vuurwerkfeest wordt, is gratis toegankelijk.


Uit de krant