Abou (vierde van links) met een deel van het team van New York Pizza Nootdorp.
Abou (vierde van links) met een deel van het team van New York Pizza Nootdorp.

New York Pizza Nootdorp: kwaliteit staat voorop

Algemeen 689 keer gelezen

Al zeker dertien jaar is New York Pizza actief aan en vanaf de Laan van Nootdorp. Je kunt een grote variëteit aan pizza's en andere gerechten ophalen of laten thuisbezorgen. New York Pizza bezorgt aan huis in Nootdorp, Pijnacker, Ypenburg en Leidschenveen.

De vrijdag, zaterdag en zondag zijn de drukste dagen maar ook de dinsdag springt er uit. De dinsdag is voor alle 140 vestigingen van New York Pizza de actiedag. Het hele assortiment is dan af te halen voor 5 euro per pizza. Daar wordt veel gebruik van gemaakt.

Sinds kort is Abou Fadloui de nieuwe leidinggevende bij New York Pizza Nootdorp. De man die voorheen in de horeca werkte en naast zijn werk in loondienst ook nog een eigen webshop heeft, stuurt het team van de Nootdorpse vestiging enthousiast aan. Het is belangrijk dat de medewerkers een goed samenwerkend team vormen. Dat komt de kwaliteit van het product en de dienstverlening altijd ten goede.

Abou vertelt dat basiskwaliteit van de ingrediënten en het proces van samenstellen en bakken bovenaan staan. Het begint met goede producten. De klanten kunnen kiezen voor de Italiaanse of de Amerikaanse bodembakmethode. Er is een ruime keuze en daarnaast kan de klant ook zelf een eigen lievelingspizza samenstellen. Abou vindt zelf de bbq-meat-lovers-pizza het lekkerste. Lekker veel pittig vlees, daar houdt hij wel van. Je kunt kiezen voor diverse sauzen om het nog lekkerder te maken: bbq-saus, tomatensaus, cheddar en sinds kort ook crème fraiche. Ook dat laatste vinden veel mensen heel lekker.

Naast pizza's heeft New York Pizza ook salades en ook lasagne. Je kunt ook kiezen voor chicken nuggets of hot wings. Verder zijn er bijproducten zoals knoflook-, pesto- en cheesebrood. Ook zijn er diverse dessertmogelijkheden zoals ijs en brownies. Het volledige assortiment vind je op www.newyorkpizza.nl. Bestellen kan via Thuisbezorgd.nl maar ook telefonisch en via de App. Het is zeker de moeite waard om de producten van New York Pizza een keer te proeven. Je zult verbaasd zijn over de kwaliteit, de smaak en grote variatie in producten.

New York Pizza Nootdorp
Laan van Nootdorp 33
2632 GR Nootdorp
015 - 257 7011
www.newyorkpizza.nl

Uit de krant