Voetbal in Nootdorp

Sport 84 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp speelde zaterdagmiddag om vijf uur tegen DHC in het Haaglandenvoetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. In het eerste kwartier van de wedstrijd nam DHC al een 2-0 voorsprong door fouten van de Nootdorp verdediging.

Vlak na rust maakte invaller Gillian Pieper de aansluitingstreffer maar DHC vergrootte binnen enkele minuten weer de marge tot 2 doelpunten. Bijna tien minuten voor tijd maakte Aimen Said weer de aansluitingstreffer maar amper een minuut later trok DHC de marge weer naar twee doelpunten waardoor de eindstand 4-2 werd. SV Nootdorp is uitgeschakeld voor het Haaglandenvoetbal Toernooi en kan zich volledig gaan richten op de reguliere competitie.

Inhaalwedstrijd
RKDEO speelde de inhaalwedstrijd van vorige week bij en tegen Delft. In de openingsfase ging het spel heen en weer zonder echte uitgespeelde kansen. Uit een vrije trap kwam Delft dan toch op 1-0. Een kleine tien minuten later maakte A-junior en debutant Luuk Goedbloed de gelijkmaker. Vlak voor rust kwam Delft weer op voorsprong en in het tweede bedrijf liep Delft uit naar een 4-1 overwinning.