Afbeelding

Daders mishandeling Rutger nog niet gepakt

Actueel 56 keer gelezen

Pijnacker - De drie daders van een zeer gewelddadige mishandeling in de nacht van donderdag 5 op 6 november, zijn nog steeds niet gepakt. Dat meldt een woordvoerster van Politie Eenheid Den Haag aan Telstar Online.

De 23-jarige Rutger Zeelenberg werd begin deze maand vreselijk in elkaar geslagen in de Emmastraat, ter hoogte van de Willem de Zwijgerlaan in Pijnacker. Het slachtoffer liep zwaar letsel op aan zijn gezicht. Het enige dat Rutger zich nog kan herinneren is dat hij van zijn fiets werd geslagen door drie jongens met donkere parka-jassen.

Passantenonderzoek
De politie laat vandaag weten dat er verder geen aanvullingen bekend zijn geworden op het signalement van deze drie jongens. "Wel is er een passantenonderzoek gehouden in de nacht van donderdag op vrijdag 13 november, tussen 02.30 uur en 03.00. Dat heeft ook geen getuigen opgeleverd", zo laat de zegsvrouw weten. "We zijn dus nog steeds op zoek naar getuigen", benadrukt ze.

Tips en getuigen
Weet jij wie deze drie jongens zijn? Heb je misschien iemand een naam van de daders horen zeggen of weet je iets meer over deze zaak? Bel met de politie via 0900-8844, ook al lijkt je tip nog zo klein en onbelangrijk. Het kan net het ene puzzelstukje zijn. Honderd procent anoniem blijven kan ook, dan bel je 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant