Afbeelding

Win kaarten voor de Motorbeurs in Utrecht

Algemeen 25 keer gelezen

No Bike, No Glory. Want wat is er mooier dan die eerste dag in het jaar dat je je tweewieler weer uit de schuur haalt en met ronkende motor de oneindigheid tegemoet gaat? Slechts één ding komt in de buurt; die passie delen met andere motorfanaten.

Dat kan van donderdag 26 februari t/m zondag 1 maart tijdens Motorbeurs Utrecht, waar jouw motorseizoen begint! Bovendien wordt hét evenement voor de motorliefhebber komende editie nog mooier, nieuwer en inspirerend. Met de nieuwste modellen, waaronder Project LiveWire, de eerste elektrische motorfiets van Harley-Davidson. Maar ook een racepaviljoen met MotoGP machines, de grote TT-Assen Quiz, de Grid Girl competitie, het Motorbeurs theater, de Yamaha Junior Riding Experience en sfeervolle café's.

Kortom; op Motorbeurs Utrecht vinden liefhebbers alles waar ze naar op zoek zijn. Dus get your fire started! Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 26 februari t/m 1 maart 2015, Jaarbeurs in Utrecht, kaarten via online voorverkoop kosten € 14, aan de kassa € 17,50. Op www.motorbeursutrecht.nl vind je meer informatie en voorpret!

Kaarten winnen
Lezers van deze krant maken kans op één van de twintig vrijkaarten die de redactie weggeeft. Doe mee aan deze lezersactie en wie weet begint jouw motorseizoen al deze maand.

Uit de krant