Afbeelding

Inval woonhuis Emerald

Actueel 127 keer gelezen

UPDATE BREKEND Delfgauw - Op dit moment vindt er een inval plaats in een woonhuis aan de Warmoezierstraat in de wijk Emerald.

Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend. De politie is aanwezig en ook de technische recherche is gearriveerd. 

Update 11.16 uur
Naar verluidt gaat het om een hennepknipperij. 

Update 14.54 uur
Persbericht: Politie ontmantelt hennepknipperij
Datum incident: 02-11-2012
Locatie: Delfgauw
Bureau/gemeente: Pijnacker/Nootdorp

Politieagenten hielden vrijdag 2 november om 09.45 uur in een woning aan de Warmoezierstraat negen verdachten aan die bezig waren met het knippen van hennep.

Agenten onderzochten een melding dat in het pand op grote schaal sprake zou zijn van hennepteelt of het knippen van henneptoppen. Toen de agenten het pand betraden, bleek dat op de bovenverdieping negen personen (vijf vrouwen en vier mannen) aanwezig waren die henneptoppen aan het knippen waren. Deze personen waaronder de 56-jarige bewoner en een 41-jarige vrouw werden aangehouden. De andere verdachten zijn in de leeftijd tussen de 40-50 jaar oud. In de woning lagen cica 300 henneptoppen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tips? Bel de politie!
De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant