Handbalcompetitie van start

Actueel 58 keer gelezen

Wouw/Pijnacker - De herenselectie van Oliveo Handbal kende een druk weekeinde.Zaterdagavond 29 augustus kwamen zowel Heren 1 als de herenjunioren in actie voor oefenwedstrijden tegen HV Heerle in het Brabantse Wouw.

H1 van Heerle degradeerde het afgelopen seizoen uit de Landelijke Hoofdklasse. Oliveo ging de uitdaging aan. De herenjunioren verloren verdienstelijk met 33-32. Het team speelde voor het eerst in de nieuwe samenstelling; aangevuld met talentjes van het oude HB1-team is het nog even wennen aan elkaar. Niet alleen de uitslag verraste, maar ook het spel zag er bij vlagen al goed uit.

De herensenioren speelden in de reguliere speeltijd gelijk met 22-22. Het team kende enkele nieuwe gezichten uit het tweede en kampte met het gegeven dat beide vaste keepers ontbraken. Tegen het hoger spelende Heerle speelde het team van coach Andr? de Waal echter een goede pot, waarbij het fysieke handbal niet geschuwd werd. Michael Haket was een prima gelegenheidskeeper. Lidie van de Coevering die over een lange handbalervaring beschikt, is dit seizoen de assistent van coach Andr?. Zij helpt ook bij de trainingen van de brede herenselectie.

Begin veldcompetitie

Het weekend van 29 en 30 augustus stond de opening van de veldcompetitie van zowel de jeugdteams als de seniorenteams op het programma. Heren 1 zou starten tegen HWC 1 uit Vlaardingen. Informatie en foto's via www.oliveohandbal.nl

Meer over Oliveo Handbal in de Telstar van woensdag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant