Collectanten gezocht in uw regio

Algemeen 30 keer gelezen

Regio - Het Reumafonds is op zoek naar collectanten en comité leden die in uw regio willen collecteren of helpen bij de organisatie van de collecte. Dat is hard nodig, zeker nu uit onderzoek van TNO blijkt dat één op de vijf mensen in Nederland boven de twintig jaar reumatische klachten heeft. De collecteweek vindt plaats van 9 t/m 15 maart 2008.

Het Reumafonds vindt deze nieuwe cijfers verontrustend. TNO heeft berekend dat reuma de maatschappij zo’n 13 miljard euro kost. Zonder zicht op behan-deling of genezing wordt dat in de toekomst nog veel meer. Daarom heeft het Reumafonds zoveel mogelijk geld nodig voor goed onderzoek en ontwikkeling van behandelmethoden en medicijnen om reuma zo snel mogelijk de wereld uit te helpen.

U bent hard nodig!

Voor de collecte van 2008 zijn nog steeds véél collectanten en comité leden nodig. Het fonds krijgt namelijk geen subsidie van de overheid en is daarom afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Wilt u zich een paar uur vrij maken voor de bestrijding van reuma? Meld u aan en help bijna 2,5 miljoen landgenoten. Geef uzelf op als collectant of help met de organisatie van de collecte in de jaarlijkse collecte-week van 9 t/m 15 maart 2008. Meld u aan op www.reumafonds.nl of bel 020 589 64 71, uw hulp is onmisbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant