Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 62 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Door met 2-0 van Lombardijen te winnen heeft DSVP toch weer uitzicht op de nacompetitie. Het heeft in de derde periode nu de leiding.

De overwinning van DSVP was verdiend, maar de ploeg maakte het zichzelf moeilijk door het missen van veel kansen. Via counters werd Lombardijen soms gevaarlijk. In de tweede helft kwam Bas Ruigrok in het veld. Hij rondde al snel goed werk van Dennis en Kevin Roepman deskundig af. In de slotfase bediende Michiel van Atten Kevin Roepman op maat, die voor de 2-0 einduitslag zorgde.

RKDEO blijft, door een 4-2 overwinning op VELO in het spoor van koploper Den Hoorn. Kort voor de rust kopte Pim Lakens de bal na een hoekschop binnen (1-0). Na de hervatting kwam VELO op gelijke hoogte, maar via Eric Mooijman nam DEO toch weer de leiding. Kort daarna liep DEO, via Ben Abdellah verder uit (3-1). Even nog spartelde VELO tegen (3-2) maar kort voor het eind bepaalde Ben Abdellah de eindstand op 4-2. DEO is nog in afwachting van de uitspraak in hoger beroep tegen de straf (drie punten in mindering) na het “Duindorpincident”.

Oliveo blijft, door de 3-1 nederlaag bij VV Delft, in de zorgen. Oliveo kwam via een strafschop door Björn Raven aan de leiding. Ook Delft kreeg een strafschop toegewezen, wat 1-1 betekende. Oliveo had daarna de pech dat doelman Paul Reeuwijk na een opstootje met rood van het veld werd gestuurd.

In de tweede helft, waarin Oliveo niet de mindere was, schoot Paradja de Delftenaren naar een 2-1 voorsprong. Oliveo trok hierna massaal ten aanval. Kort voor het eindsignaal kwam Delft echter nog op 3-1. SV Nootdorp kwam niet in actie voor de competitie.