Mike heeft grote plannen met de nu nog lege ruimte op de Markt.
Mike heeft grote plannen met de nu nog lege ruimte op de Markt.

Anytime Fitness: 24/7 sportschool in Nootdorp

Algemeen 823 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op de Markt in Nootdorp komt een spiksplinternieuwe sportschool. Niet zomaar een sportschool, maar één die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week geopend is. Mike Kruuk is de eigenaar van vierhonderd vierkante meter in het zweet werken. Hij hoopt met zijn sportschool medio maart open te gaan.

“Anytime Fitness is een razendpopulair Amerikaans concept”, steekt Mike van wal. “Wereldwijd zijn er ongeveer 2700 vestigingen. In Nederland inmiddels 35. Het zijn kleinschalige sportscholen waar je dag en nacht kunt sporten. Altijd op een mooie centrale plek in een stad of dorp.” Daarnaast kun je met een Nootdorpse toegangspas overal ter wereld terecht: “Ben je op vakantie in Barcelona? Dan kun je zo binnenwandelen bij de lokale Anytime Fitness!”

Alleen maar voordelen
“Waarom moet een sportschool vierentwintig uur per dag open?”, herhaalt Mike. “Het heeft in mijn ogen alleen maar voordelen. Je hoeft geen rekening te houden met tijden. Je gaat gewoon sporten wanneer je wilt. Ideaal toch? Ik verwacht niet dat veel mensen hier midden in de nacht binnenkomen, maar als jij voor je werk nog wilt sporten en je begint om zeven uur of je draait nachtdiensten, kun je bij een reguliere sportschool niet terecht. Ik doe straks eenmaal de deur open en hij gaat nooit meer dicht! Dat geeft veel ruimte en vrijheid.”

Life Fitness
Mike heeft inmiddels al zijn cardio- en krachtapparatuur besteld. Het gaat om het merk Life Fitness. Een van de beste merken ter wereld, zegt hij: “Het is het nieuwste van het nieuwste. De apparaten worden in de Verenigde Staten gemaakt. Je kan tijdens het hardlopen of fietsen bijvoorbeeld televisie kijken of internetten. Je hoeft je geen moment te vervelen.” Tevens zijn er dagelijks personal trainers aanwezig: “Natuurlijk is er ook persoonlijke begeleiding bij Anytime Fitness. Van negen tot één en van vier tot negen is er ruimschoots tijd en plek voor een persoonlijke benadering.”

Presale
Mike begint in het nieuwe jaar met de verbouwing en hoopt in maart open te gaan. In januari/februari is er een presale. Dan gaan de deuren drie avonden open en kun je alvast om een hoekje komen kijken. Als het bevalt, kun je uiteraard gelijk een abonnement afsluiten. “Vroege vogels hebben geluk, want zij krijgen levenslange korting”, vertelt Mike enthousiast. “We verkopen alleen jaarabonnementen. Alleen dan kun je echt wat voor iemand betekenen op sportief of vitaal vlak”, gelooft Mike. “Uiteindelijk moet het een gezellig clubje worden, met een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Een plek waar je graag komt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant