Madelon (links) en Mirella helpen je om de balans te vinden.
Madelon (links) en Mirella helpen je om de balans te vinden.

My-Balance, meer dan alleen yoga

Algemeen 1.751 keer gelezen

We kennen allemaal het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden. Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk om de juiste balans tussen lichaam en geest te vinden. De yogalessen van My-Balance helpen hierbij. My-Balance is meer dan Yoga alleen. Madelon en Mirella ondersteunen mensen in hun bewustwordingsproces om goed voor zichzelf te zorgen.

Hoe het begon
Mirella en Madelon hebben beide verschillende opleidingen gevolgd waaronder: yoga teacher trainingen, MBCT, coachopleidingen en diverse bijscholingen. De dames leerden elkaar kennen tijdens yogalessen en deelden dezelfde visie, dit is in 2021 samengekomen tot My-Balance. My-Balance is kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk. Juíst door deze aanpak voelt iedereen zich welkom. Ook voor mensen met een beperking is er alle aandacht en zorg. My-Balance werkt met een strippenkaart, waardoor je niet vast zit aan een abonnement.

 ‘My-Balance voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties’

Aanbod
My-Balance biedt zowel particulier,- als zakelijk aanbod. Bij het zakelijke gedeelte wordt er maatwerk geleverd op het gebied van zelfzorg en vitaliteit voor organisaties. Op particulier gebied worden de yoga lessen aangeboden in het wijkcentrum Tolhek in Pijnacker. Tussen de meivakantie en oktober worden er op zondagochtend buiten lessen gegeven in de achtertuin van Atelier de Hichte, met prachtig uitzicht over de Groenzoom. Indien gewenst kunnen er ook één op één yogalessen worden verzorgd. Jaarlijks worden er verschillende retraites georganiseerd. De eerst volgende retraites vinden 5 februari en in juni plaats. 5 Februari zal in het teken staan van zelfcompassie.

Contactgegevens
Bel of app Mirella: 06-28333064
Bel of app Madelon: 06-43547571

Website: www.my-balance.nu
Stuur een mail naar: contact@my-balance.nu

Instagram: www.instagram.com/mybalance_mm


Uit de krant