Afbeelding
Lezersactie

Win een Jeep Wrangler uit de LEGO Technic serie!

Actueel 2.248 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Wie worden de opvolgers van Jan en Lola? In een splinternieuw seizoen, iedere zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4, van LEGO®️ Masters strijden acht nieuwe duo’s om de felbegeerde LEGO®️ Masters cup. 

Dit spannende programma voor het hele gezin daagt de bouwduo’s uit om al hun inzicht en creativiteit aan het werk te zetten en de meest oogverblindende bouwwerken te maken. Helemaal uit het hoofd, want bij deze spannende show zitten er geen bouwtekeningen bij!

Zin gekregen om jouw eigen bouwvaardigheden verder te ontwikkelen of de spectaculaire bouwwerken na te maken? Doe dan mee met deze super creatieve winactie van Intertoys Pijnacker.

Ben jij klaar voor een offroadavontuur in de legendarische Jeep Wrangler? Deze krachtige SUV is gemaakt voor elk terrein, dus je kunt er over de hele wereld mee uit de voeten. Bekijk alle coole kenmerken tijdens het bouwen van je eigen LEGO Technic versie van de stoere Jeep Wrangler. Met een krachtig ophangingssysteem met asuitslag, stevige banden en een klassieke grille met zeven sleuven lijkt dit geweldige model precies op het echte voertuig.

Winnen via Telstar Online Facebook
Om kans te maken op deze mooie bouwset van de legendarische Jeep Wrangler uit de LEGO®️ Technic serie kun je vanaf nu meedoen met een bijzondere lezersactie op Telstar Online. Wat moet je doen?

-                Volg de facebook- en of instagrampagina van Intertoys Pijnacker
-                Like het bericht op de Facebookpagina van Telstar Online
-                En geef eronder aan waarom jij deze toffe bouwset moet winnen?

Woensdag 31 maart maken wij bekend wie de legendarische Jeep Wrangler uit de LEGO®️ Technic serie heeft gewonnen.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant