Theo Boot: 'Je kunt ook online kerstshoppen bij Boot Lederwaren!'
Theo Boot: 'Je kunt ook online kerstshoppen bij Boot Lederwaren!'

Boot Lederwaren in Parade Nootdorp en online

Algemeen 1.518 keer gelezen

Boot Lederwaren is op 6 november van start gegaan in Winkelcentrum Parade. Ellen en Theo Boot hebben de zaak van Wilma en Nico Velthoven voortgezet, die gaan van hun pensioen genieten.

Aan de heropening ging een stevige verbouwing vooraf. De winkel is gemoderniseerd en de opstelling van het assortiment is ruimer en overzichtelijker geworden. Verder hebben Ellen en Theo ook de inrichting moderner gemaakt met onder meer een nieuwe vloer. De complete uitstraling is meer van deze tijd. Theo vertelt dat de hele familie heeft mee geholpen met de verbouwing. Ook het assortiment is vernieuwd maar nog wel steeds op kwaliteit gebaseerd. 

Er zijn wat nieuwe merken bij gekomen zoals Cowboys Bag, Claudio Ferrici, District en Gigi Fratelli. Boot Lederwaren bestaat vanaf 1962. Theo zit al tientallen jaren in het vak zit en zij voelen zich al goed thuis in Nootdorp. Dochter Stefana werkt ook mee en houdt de nieuwe media bij zoals Instagram. Je kunt ook online kerstshoppen bij Boot Lederwaren. Volg instagram en facebook om de collectie te zien. Bestellen kan via een berichtje, jouw bestelling in de omgeving wordt huis aan huis bezorgd. 

Check de collectie op instagram of facebook en bestel via privébericht. Ben je op zoek naar iets speciaals? Laat het ons via app of socials weten en wij sturen jou een filmpje of foto’s. Gratis verzending boven de 50 euro of huis aan huis levering in Nootdorp en omstreken. 

Zie ook: www.bootlederwaren.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant