Afbeelding
Bel: 06-30515858

Plus Sabine Zondag en Young Connection gaan boodschappen bezorgen bij ouderen

Actueel 2.924 keer gelezen

Plus Sabine Zondag krijgt veel vragen en telefoontjes over het bezorgen aan onze ouderen in Pijnacker. "Ook krijgen wij veel berichten van mensen die zich vrijwillig aanbieden om te helpen. Dit vraagt om actie", zegt Sabine.

Er is een prachtig initiatief genaamd Young Connection. Waarbij jongeren de boodschappen verzamelen en bezorgen bij ouderen. Ga naar de website voor meer informatie en de telefoonnummers. "Wij werken samen met Young Connection en adviseren om zeker gebruik te maken van dit geweldige platform", aldus Sabine. "Ook wij willen extra helpen. Ouderen kunnen vanaf dit moment bellen naar een speciaal mobiel telefoonnummer van PLUS Sabine Zondag: 06-30515858.

Dit telefoonnummer is dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur bereikbaar voor ouderen en/of mensen met een zwakkere gezondheid. Bel dit telefoonnummer als je grote boodschappen nodig hebt en Plus ze bij je bezorgen. De betaling voor deze dienst verloopt via internet bankieren. "Wij gaan proberen om iedereen zo veel mogelijk te helpen", besluit Sabine.

Wil jij ook je steentje bijdragen, e-mail dan naar sabine.zondag@plus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant