De kerstman ontmoette in de Parade een vrolijke kerstvrouw.
De kerstman ontmoette in de Parade een vrolijke kerstvrouw.

Drukbezochte Kerstmarkt in winkelcentrum Parade

Actueel 262 keer gelezen

Nootdorp - Ondanks de ijzige kou werd de Kerstmarkt in De Parade dit jaar goed bezocht. De inzet van de winkeliers werd daarmee beloond, want er waren veel speciale activiteiten georganiseerd en de winkels waren extra lang geopend.

De winkeliers hebben dit jaar samen met de organisatie er alles aan gedaan om de jaarlijkse Kerstmarkt nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers, daarom waren de winkels dit jaar voor het eerst ook tot 20:30 uur geopend. Een goede ontwikkeling, want daarom bleef de sfeer in het centrum veel langer warm en gezellig.

Aan alle details was gedacht: zo ontbrak er uiteraard niet aan gezellig entertainment (o.a. door het Nootdorpse Sing2Enjoy), maar was er bijvoorbeeld ook gelegenheid om een goed doel te steunen (Nootjebal i.s.m. Sport Helpt en RuhrGold i.s.m. Voedselbank Nootdorp) en stil te staan bij dierbaren (bij de herinneringsboom van Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg). De vele kerstkraampjes en vooral roodtrucks zorgden ervoor dat het de bezoeker niets ontbrak, kortom: een zeer geslaagde Kerstmarkt voor De Parade! Bent u op de foto gegaan met de Kerstman tijdens dit evenement? U kunt de foto vinden op de Facebookpagina van Winkelcentrum Parade Nootdorp.

Uit de krant