Afbeelding

Unieke quiz over Pijnacker-Nootdorp

Actueel 2.120 keer gelezen

Pijnacker - In het kader van het 50-jarig jubileum van de SWOP komt er vrijdag 20 april voor iedereen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp die het leuk vindt een quiz!

De quiz is behoorlijk lokaal getint, gemaakt door Erik Bevaart, bestaat uit allerlei vragen over o.a. verleden & heden, nieuws, sport, humor en muziek. Het unieke van ons dorp komt tot uiting. Wees niet bang, de quiz is echt niet te moeilijk en er zullen meerkeuze antwoorden voorgelegd worden. Met a, b, c of d heb je altijd 25 procent kans. Je kunt de quiz trouwens alleen spelen, maar het is misschien nog leuker om het samen met anderen te doen. Je mag dan ook zelf een team samenstellen bestaande uit max. 4 personen, maar je kunt je op de avond zelf ook aansluiten bij mensen die ook alleen gekomen zijn.

De zaal is open om 19.00 uur en de quiz begint volgende week vrijdag 20 april in dienstencentrum De Schakelaar om 19.30 uur. Kosten: 2.50 euro p.p. (incl. 2 consumptiebonnen en hapjes). Er is wat te vieren, dus zijn er nog prijzen te winnen ook! Meld je snel aan want vol is vol! Aanmelden kan via: 015-3692812 of receptie@swop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant