Logo telstar-online.nl

Drukte bij opening Lidl in Noord

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Vanochtend heeft Lidl in Pijnacker-Noord een vestiging geopend. Rond de klok van tien was het al een drukte van jewelste bij de Duitse prijsvechter.

Het leek wel of half Pijnacker was uitgelopen om de winkel te bezoeken. Koek en koffie stond klaar en kleurrijke ballonen vrolijkten het fraai uitziende winkelpand op. De winkel is ruim van opzet en overzichtelijk. De meeste klanten liepen dan ook weer dik tevreden naar buiten. “Het is vooral fijn dat het winkelassortiment in Pijnacker weer wat is uitgebreid”, liet een bezoeker weten.

Van Albert Heijn naar Lidl
In april 2011 sloot Albert Heijn de deuren van het pand aan de Nobellaan. Al vrij snel werd bekend dat Lidl een vestiging in de vrijgekomen ruimte zou openen. Bewoners van de woningen boven het winkelpand hebben bijna een jaar gesprekken gevoerd met winkelketen Lidl over eventuele overlast en gevolgen van de beoogde exploitatie. Na goed samenspraak is uiteindelijk besloten in juli van dit jaar te starten met de werkzaamheden, met de opening van vandaag als gevolg.

Voor TelstarTV polsten we de reactie van mens en dier. Aanstaande vrijdag op deze website.

Meer berichten