Kinderen vermaken zich tijdens het buurtfeest.
Kinderen vermaken zich tijdens het buurtfeest.

Gezellig eerste buurtfeest Tuindershof smaakt naar meer

Actueel 1.560 keer gelezen

Pijnacker - Op zondag 14 april vond het eerste buurtfeest plaats voor fase 1A van de mooie, nieuwe wijk Tuindershof in Pijnacker. Ruim 120 buren hebben elkaar beter leren kennen op het gezellige samenkomen. 

De volwassenen konden zich tegoed doen aan een kop koffie met een stuk zelfgebakken taart of een drankje en een hapje van de foodtruck. Niet alleen voor de volwassenen, maar ook voor de kinderen was er van alles te doen. Er waren springkussens en de kinderen konden knutselen of zich laten schminken. Het was een geslaagd feest waarbij ook de weergoden ons gunstig waren gezind. De organisatie is blij dat gebruikgemaakt kon worden van de Buurtknip van gemeente Pijnacker-Nootdorp. Over het hoe en wat zal de commissie zich nog beraden, maar dit smaakt zeker naar meer!

Tuindershof
Tuindershof wordt een veelzijdige wijk, met een diversiteit aan woningen, waar sociale- en vrijesectorwoningen worden afgewisseld. Er is variatie in woningtypes, waardoor diverse doelgroepen een woning kunnen vinden. De nieuwbouwwijk zal in totaal bestaan uit ongeveer 650 woningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant