Algemeen directeur Erhard Soeterbroek hoopt dat veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp de app zullen downloaden.
Algemeen directeur Erhard Soeterbroek hoopt dat veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp de app zullen downloaden.

Telstar lanceert app met het laatste nieuws uit Pijnacker-Nootdorp

Actueel 6.094 keer gelezen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit Pijnacker-Nootdorp: Telstar lanceert een gloednieuwe nieuwsapp! Of je nu een Android- of Applegebruiker bent, de app staat vanaf deze week klaar in de store.

“De nieuwsapp is bedoeld om lokaal nieuws toegankelijker te maken dan ooit. Met de app heeft iedereen 24/7 toegang tot het plaatselijke nieuws. En ook voor adverteerders is de app aantrekkelijk: we creëren voor hen een nog groter bereik. De combinatie van krant, nieuwssite en app is erg interessant”, vertelt algemeen directeur van Telstar Mediacentrum, Erhard Soeterbroek.

Marketingcommunicatiespecialist Lisette van der Werff voegt toe: “De nieuwsapp is een aanvulling op onze huidige nieuwskanalen: de huis-aan-huiskrant en nieuwssite. Telstar Mediacentrum is voortdurend in beweging en vindt het als lokale verbinder belangrijk dat iedereen altijd eenvoudig op de hoogte kan zijn van het laatste nieuws uit de buurt. Naast onze bestaande lezers, verwachten we met de app ook een nieuw publiek te bereiken.”

ICT-directeur Danny van Winden: “We hebben de app ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en een aantrekkelijk UX-ontwerp. De technische experts van onze samenwerkingspartij Pinch hebben ervoor gezorgd dat de app soepel draait. Hun ervaring in het ontwikkelen van apps voor bekende platforms zoals het Nederlands Dagblad en Q-music is dan ook goed merkbaar.” 

De app biedt dagelijkse nieuwsupdates rechtstreeks in de palm van je hand. De lezer kan artikelen bewaren voor later en deze delen met familie en vrienden. De gebruiker kan via de app ook zelf een leuk nieuwsverhaal of nieuwstip insturen. Onder elk artikel is hier de mogelijkheid toe. Daarnaast is de papieren Telstar iedere week digitaal te lezen via de app. “We zijn trots op deze lancering en hopen dat veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp de app zullen downloaden”, besluit Soeterbroek.

App Store en Play Store
Download vandaag nog Telstar Online vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant